Úspěšný Peugeot Sport do nové sezóny 2017

Motorsport
29.01.2017

F T G

Úspěšný Peugeot Sport do nové sezóny 2017

V letošním roce se poprvé představí nový pohár pro vozy Peugeot 208 kategorie R2. Promotérem Peugeot Total Trophy 2017 je firma Gekon Racing a hlavními partnery Peugeot ČR a společnost Total ČR. Celá akce navazuje na poslední úspěchy této renomované automobilové značky včetně výrazného vítězství Peugeotu na Dakaru a Silk Way Rally s Peugeotem 2008 DKR.

Společnost Gekon Racing, oficiální distributor závodních náhradních dílů i přestavbových kitů Peugeot a již známý organizátor poháru se sedmiletou tradicí Citroën Racing Trophy, bude zastávat roli promotéra. Peugeot a Total, kteří tvoří z hlediska motoristického sportu téměř nerozlučnou dvojici, budou zajišťovat materiální podporu a marketingovou propagaci poháru.

Tento zcela nový projekt v českém motoristickém sportu, Peugeot Total Trophy 2017, se poprvé představí v druhé polovině března a zaměří se na pět soutěží v rámci Mistrovství ČR. První z nich bude ve dnech 24. - 26. března 2017 Valašská Rallye, dále následuje 19. - 20. května Rallye Český Krumlov, 16. - 17. června Agrotec Petronas Rally Hustopeče, 1.- 2. července 2017 Rally Bohemia Mladá Boleslav a kalendář končí 25. - 27. 8. soutěží Barum Czech Rally Zlín.

Soutěžní pohár bude otevřen klientsky oblíbeným vozům Peugeot 208 R2. Loni se v českých rallyových soutěžích fanoušci pravidelně setkávali s desítkou těchto vozů, které se staraly o napínavé souboje v rámci třídy 6. Z tohoto hlediska byla tato třída divácky velice atraktivní. Posádky s vozy Peugeot 208 R2 tvořily významnou část startovního pole na všech soutěžích loňského MČR s prvními příčkami ve třídě v podání pilotů Václava Dunovského a Filipa Mareše.

Podle slov promotéra poháru Tomáše Pletky bude startovné pro zájemce o pohár činit 1200 eur bez DPH. V ceně startovného je zahrnut packet oblečení pro jezdce i spolujezdce, mediální prezentace účastníků, pohárové VIP zázemí, vybrané roční předplatné zdarma od Bauer media, výhodnější ceny na pneumatiky Pirelli a další bonusové výhody našich partnerů. Samozřejmě nejdůležitějším aspektem je po zaplacení startovného možnost bojovat o lákavé finanční prémie v poháru Peugeot Total Trophy i možnost se přihlásit a vyjet si další finanční odměny v poháru Pirelli.

Konečné umístění, tř. 6

Cílová prémie + odměny

1. místo

1000 eur + autokosmetika Sonax

2. místo

800 eur + olej Total

3. místo

500 eur + reklamní předměty Peugeot

4. místo

šek na náhradní díly v hodnotě 250 eur

Hlavní cenou Peugeot Total Trophy 2017 je voucher na 5000 eur k nákupu náhradních dílů Peugeot. Odměny za umístění budou předány po každém závodě. Společnost Gekon Racing nabízí zájemcům o účast v poháru možnost financování koupě závodního vozu Peugeot 208 R2 od společnosti ČSOB leasing, včetně havarijního pojištění.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -