Subaru představuje dlouho očekávanou převodovku Lineartronic pro Boxer Diesel (NOVINKA)

Novinky
12.05.2013

F T G

Subaru představuje dlouho očekávanou převodovku Lineartronic pro Boxer Diesel (NOVINKA)

SUBARU ČR oficiálně zahajuje prodej dlouho očekávané kombinace Boxer Diesel – automatická převodovka Lineartronic. Premiérové spojení Subaru Boxer Diesel v kombinaci s automatickou převodovkou poskytuje radost z jízdy...

Hlavní novinkou modelového provedení 2013 je možnost poprvé kombinovat bezestupňovou převodovku „Lineartronic“ od Subaru se vznětovým motorem Subaru Boxer Diesel. Součástí konstrukční řady Outback v modelovém provedení 2012 již byl vznětový Boxer v kombinaci se šestistupňovou manuální převodovkou, maximálně využívající potenciál tohoto motoru.

První varianta s motorem Boxer Diesel a automatickou převodovkou byla naproti tomu navržena s cílem zprostředkovat úplný potenciál vznětového boxeru všem řidičům a zájemcům. Obě varianty poskytují charakteristickou radost z jízdy, typickou pro vozy Subaru, kterou je plochý dieselový motor s protiběžnými písty již proslulý.

„Outback byl vždy průkopníkem, v segmentu, i v použití nových technologií od našeho výrobce. I proto je nasnadě, že jako první začneme automatickou převodovku Lineartronic prodávat právě v tomto modelu, který zrovna najíždí na prodejny našich autorizovaných partnerů. Čekali jsme na Boxer diesel s automatem dlouho, ale jak se říká - trpělivost růže přináší a výsledek v podobě řízení a svezení s tímto vozem stojí opravdu za to.“, říká Petr Neuman, ředitel SUBARU ČR.

Nová specifikace Subaru Outback 2.0D Boxer Diesel Lineartronic do prodeje vstupuje ve třech úrovních výbavy Active, Comfort a Exclusive a katalogové ceny začínají na 939 000 Kč vč. DPH, tj. příplatek za automat ve výši 40 000 Kč.

Tým AUTOiNDEX.cz

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -