Sázka na výrazný styl - Citroen DS3 Cabrio (NOVINKA)

Novinky
01.05.2013

F T G

Sázka na výrazný styl - Citroen DS3 Cabrio (NOVINKA)

Stále více sluníčka jistě také potěší příznivce kabrioletů. Jejich nabídku na našem trhu právě v těchto dnech rozšířila další žhavá novinka Citroën DS3 Cabrio. Vybrat si lze ze čtyř motorizací a tří úrovní výbavy. Již ve standartu například nechybí zadní parkovací asistent nebo přední mlhovky.

První uživatelkou nového vozu Citroën DS3 Cabrio se stala zpěvačka Aneta Langerová. Pro své cesty si vybrala verzi 1.6 THP 155 v decentní černé perleťové barvě s hnědou střechou s motivem loga DS. Interiér v černé kůži, zabudovaná navigace, 3D zadní světla, 17“ hliníková kola a kvalitní Hifi systém jen podtrhuje fakt, že osobnost, která si na české hudební scéně řadu let razila svou vlastní cestu, hledala skutečně originální vůz.

„Citroën DS3 Cabrio mě zaujal jednoduchým, čistým a elegantním designem, sympatie mezi námi vznikla okamžitě a sílila v době, kdy jsme se spolu vydali na cesty. Je to vůz, který mě zaujal nejen svým elegantním vzhledem a roztomilostí, ale hlavně se v něm cítím bezpečně a můžu se na něj v jakékoliv situaci spolehnout. Už se nemůžu dočkat, až se vydám na letní festivaly se staženou střechou“, uvedla zpěvačka, která si klíče od nového vozu převzala při české premiéře této novinky.

Výjimečnost spojení originální osobnosti české hudební scény a originálního vozu zdůraznil i ředitel značky Citroën v České republice, pan Sébastien Vandelle: „Citroën DS3 Cabrio je výjimečný v každém detailu a dlouho jsme přemýšleli nad osobností, která by se stala jeho dostatečně ekvivalentním ambasadorem. Aneta Langerová svou osobností a originálním pojetím hudby dokonale splnila naše představy.“

Citroën DS3 Cabrio je skutečná DS3 se všemi přednostmi, které stojí za jeho úspěchem. Je to výrazný styl, elegance do nejmenších detailů a skvělé pocity z řízení okamžitě po startu. Moderní technické řešení zvyšuje jedinečný charakter vozu a nijak nezhoršující jízdní stabilitu původní DS3. Plátěná stahovací střecha obohatila širokou škálu osobních úprav na míru navíc o tři barvy plátna: černou, modrou Infini a Monogramme DS.

Zajímavostí jsou inovativní zadní světla s 3D efektem a zcela nový způsob otevírání horní části víka zavazadlového prostoru. Navíc Citroën DS3 Cabrio nabízí trumfy, které ostatní vozy tohoto segmentu běžně nemají jako je elektricky ovládaná střecha až do jízdní rychlosti 120 kilometrů. Prakticky se jedná o jediný plnohodnotný pětimístný vůz v segmentu, který má navíc největší zavazadlový prostor ve své kategorii.

Od základní výbavy je samozřejmostí ESP, ASR, tempomat, parkovací čidla vzadu a přední mlhovky, nechybí ani autorádio s přehrávačem mp3. V aktuální nabídce jsou k dispozici celkem čtyři motory: 1.2 VTi 82, 1.6 VTi 120, 1.6 THP 155 a 1.6 e-HDi 90 BMP6 Airdream. Škála výbavy má tři úrovně typické pro řadu DS: základní Design, následuje Style a nejpestřejší Sport.

Kabriolet na bázi Citroënu DS3 přichází do značkových prodejen právě v těchto dnech. Vůz se stahovatelnou střechou a pětimístným interiérem pořídíte již od 448 900 korun. Za tuto příznivou cenu je DS3 Cabrio k mání s motorem 1,2 VTi a výbavou Design. Ta zahrnuje také 16palcová ocelová kola, čelní, boční a hlavové airbagy nebo tempomat a omezovač rychlosti.

Novinku si již objednalo téměř 1700 zákazníků, přičemž samotných modelů DS3 se po celém světě prodalo více než 200 000 exemplářů. Brzy přineseme o tomto zajímavém kabrioletu podrobnější, především provozní informace v našem redakčním testu.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Autoinzerce:
Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -