Drahé auto na operák už není jen pro bohaté firmy, s fastbackem Peugeot 408 můžete jezdit za 8600 Kč měsíčně

Články
03.04.2024

F T G

Drahé auto na operák už není jen pro bohaté firmy, s fastbackem Peugeot 408 můžete jezdit za 8600 Kč měsíčně

Operativní leasing byl odjakživa považovaný za předražený benefit velkých firem, které si jím hýčkaly své manažery. Jen jezdit, o nic se nestarat a každé dva roky přesedlat do fungl nového, modernějšího a technologicky vyspělejšího vozu… to je zkrátka luxus, za který se platí. Ovšem dnes je tento luxus mnohem dostupnější než dříve.

Ceny dlouhodobého pronájmu vozů značky Peugeot jsou v současné době více než příznivé. Například malý hatchback Peugeot 208 můžete mít za 5990 Kč měsíčně, za částku o tisícovku větší máte atraktivní městské SUV Peugeot 2008 a seženete-li každý měsíc 8600 Kč, můžete si jezdit v dynamickém fastbacku Peugeot 408, tedy ve voze, které by mnoho motoristů zařadilo do kategorie „Auto snů“.

Automobilka Peugeot má operativní leasing pro soukromé osoby v nabídce už od roku 2015, firmám ho nabízela ještě dávno předtím. O žádnou novinku se tedy nejedná. Zájem ze strany klientů ovšem nebyl nikdy tak vysoký jako dnes. Bylo to tím, že za nadstandard, kterým „operák“ nepochybně je, se prostě platí. Pro mnohé byl drahý a raději se rozhodli auto vlastnit. Teď ovšem Peugeot radikálně snížil splátky a situace se začíná obracet. Operativní leasing zažívá „boom“ a rázem ho volí i ti, kteří by ho dříve vůbec nezvažovali.

Aby Peugeot rychle přitáhl pozornost klientů, zaměřil se na své nejžádanější modely. Loni nasadil vysokou laťku s nabídkou městského SUV Peugeot 2008 za 6990 Kč. Krátce na to přitvrdil s hatchbackem 208 za 5990 Kč. A nyní inzeruje dynamický fastback Peugeot 408 za 8600 Kč, což už rozhodně stojí za zvážení.

Tento model je totiž aktuálně jedním z nejatraktivnějších modelů produktové řady Peugeot. Je originální, neokoukaný, vzbuzující touhu vyrazit za nezapomenutelnými zážitky z jízdy. Láká k tomu i výrazně sportovní siluetou. Tu jde jen těžko zařadit do nějakého segmentu. Na kupé je totiž Peugeot 408 moc vysoký, na SUV má zase moc aerodynamické linie. Právě v tom je ale jeho síla. Ladné tvary vozu vám zvednou tep a zajistí, že si každou jízdu s ním budete vychutnávat plnými doušky. Zvýšená karoserie zase zajistí snadné nastupování do vozu a ochranu podvozku. Vše doplňuje ultramoderní a zároveň útulný interiér, dokonalá konektivita a obrovský arsenál asistenčních systémů pro vaši bezpečnost.

Nabídka pronájmu vozu Peugeot 408 za 8600 Kč je nastavená na dva roky, ovšem na výběr máte i jiné možnosti. Peugeot připravil ve spolupráci s partnerskými leasingovými společnostmi různé varianty operativního leasingu na míru potřebám každého zákazníka. Z hlediska doby pronájmu se jedná o 24, 36 nebo 48 měsíců. Dalším kritériem výběru je rozsah služeb. Klienti mohou zvolit úspornější variantu Relax s pojištěním ovšem bez doplňkových služeb, nebo si mohou dopřát kompletní balíček Relax Plus zahrnující vše od úhrady veškerých servisních úkonů až po zimní pneumatiky.

Zájemci o operativní leasing mohou vybírat z kompletní produktové nabídky značky Peugeot, a to počínaje nejmenším modelem Peugeot 208, který si lze pronajmout za 5990 Kč měsíčně. Za městské SUV Peugeot 2008 zaplatíte 6990 Kč měsíčně. Dále máte k dispozici větší SUV, hatchbacky, kombíky i multifunkční vozy jako Rifter či Traveller. Stejná flexibilita je i z hlediska pohonů. Kromě konvenčních či hybridních vozidel si mohou zákazníci pronajmout i 100% elektromobily, u kterých jsou navíc velmi výhodné splátky.

Fotogalerie

Autoinzerce:
Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -