Nová Toyota C-HR – modernizované provedení přináší i novou hybridní verzi

Novinky
24.10.2019

F T G

Nová Toyota C-HR – modernizované provedení přináší i novou hybridní verzi

Facelift oblíbeného crossoveru Toyota C-HR opět sází na nekonvenční tvary a moderní technologie. Potenciální zákazníci se také mohou těšit na nový hybridní systém, jehož srdce reprezentuje benzinový dvoulitr.

Toyota C-HR se u nás prodává od roku 2016 a za tu dobu si získala řadu spokojených zákazníků. Její odvážný design v kombinaci s tradiční spolehlivostí je zřejmě receptem na úspěch. U nového provedení si na první pohled všímáme elegantních tvarů s novými LED světlomety vpředu a upraveným nárazníkem. Nové jsou také zadní sdružené LED svítilny, jenž spojuje černý spoiler. Celkově lze říci, že modernizace ubrala ostře řezané tvary a zároveň přináší dynamičtější vzhled.

Z novinek uvnitř vozu potěší především elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, jemuž nechybí ani regulace výšky. Hlavní změnou je však nový multimediální displej s vysokým rozlišením a schopností zobrazovat až 16 milionů barev. Lepší úroveň konektivity navíc konečně zajišťuje i podpora systému Android Auto, Apple Car Play nebo Mirror Link.

Zákazníci budou moci volit ze čtyř variant: Comfort, Style, Executive a Selection. Několik měsíců se bude vyrábět i varianta Premiere, která má oslavovat zahájení produkce. Pod kapotou se objeví dvojice hybridních motorů. Nově vyladěný slabší motor 1.8 Hybrid nabídne kombinovaný výkon 90 kW. Silnější hybridní dvoulitr se pak chlubí nejvyšším výkonem 135 kW.

Obě verze využívají automatickou převodovku e-CVT. Další čistě benzinová dvanáctistovka zůstává beze změn. Toyota potvrdila, že na začátku listopadu zveřejní ceník této novinky. Další informace vám přineseme v rámci některého z našich redakčních testů.    

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -